SUP – Vad är det?

StandUpPaddleboard eller SUP som det förkortas är en träningsformsom har blivit väldigtpopulärvärldenrunt. SUPgårtillväga att en person står på en paddelbräda och paddlar sig framåt med en paddel.STAND UP PADDLE

Med noga uttänkt form och egenskaper, kan du använda din SUP i allt från sjö till hav. Med olika typer av vatten kommer även fler möjligheter att bruka din SUP, beroende på vilkenvattentyp som du har din stand up paddle board i.

Paddleboard

För att få ut det mesta av en SUP upplevelseär att välja rättpaddelbräda. Det gör stor skillnad i användandet avStandUpPaddle om du har valt enpaddelbräda som är anpassad för din SUP aktivitet.Paddelbrädafinns i hårt material eller som upplåsbar. Varianterna är liknande varandra, men de har en viss skillnad i form och egenskaper. En hård paddle board är tillverkad för högre hastighet, är glidanpassad och är ett bra alternativ om du vill slippapumpa upp din paddleboard varje gång och kan komma ut i vattnet snabbare.Fördelen med en uppblåsbarpaddelbräda är att den är smidig att förvara och du kan ha med den på resan och utforska nya SUP möjligheter dit du reser.

Testa på SUP Yoga

Det finns olika typer av SUP och med den anpassningsbarapaddelbrädanstår dörrarna öppna för att paddla på nya sätt.Vad som trendar inom SUP är SUP Yoga som är en ny form av yoga på enpaddle.Träningsformen SUP Yoga är framtagen i linje med traditionell yoga och som är fokuserad på en mix av balans och styrketräning i miljö av det lugnande vattnet.

StandUp Paddle Stockholm

SUP är väldigt populärt i Stockholm. Gällandeutforskning av Stockholms vattendrag har det skett ett byte från att hyra kajak Stockholm runt till att ta enSUP Stockholm runt.Standup paddling är en aktivitet som passar både unga och gamla och som bidragit till en aktivitet att göra utomhus när det är strålande Stockholms väder.Vid vattenaktivitet ärStandUpPaddle något som passar förbåde nybörjaren och experten.