Skönhetskliniken

Välkommen till vår skönhetsklinik. Vi är en klinik som erbjuder det mesta inom skönhet och estetik. Hos oss arbetar legitimerade behandlare som behandlar vårt utbud med botox, fillers, microtoxin och body sculpting. Vår legitimerade personal utmärker sig för deras specialisering och moderna perspektiv på behandlingar inom estetik.
Vår klinik erbjuder konkurrenskraftiga priser inom Botox Göteborg med marknadsmässigt utbud likt skönhetskliniker Stockholm och resterande skönhetskliniker i Sverige https://www.gotaklinik.se/.
Vi vill alltid att du ska trivas med ditt besök och din behandling som du gör på vår klinik. Vår skönhetsklinik gör allt för att bli ett toppval för dig som vill välja en estetikklinik i Göteborg med dig i fokus.Personalised cosmetic - Cremology

Bästa fillers Göteborg
Om du söker på ”skönhetskliniker Göteborg” får du upp en mängd olika kliniker inom Göteborg som har erbjudande fillers Göteborg, men som saknar kompetens. Hos oss får du specialiserad och certifierad behandlingspersonal som möter dina önskemål i linje med att ge dig de bästa fillers i Göteborg.
I vår fillerbehandling använder våra behandlare Hyaluronsyra som är framtagen för att ge en naturlig effekt på det området som du vill behandla. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som kroppen samarbetar väldigt väl med. Du kan få rodnad hy efter en fillerbehandling, men det är sällsynt att vara allergisk mot fillers eller att kroppen skulle stöta bort syran som injiceras.
På vår klinik har vi som mål att våra legitimerade personal ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Hos oss på Södra Hamngatan 59 i Göteborg har vi fillers erbjudande på vår klinik inom varierande områden och behandlar allt inom fillers kindben, fillers haka, fillers näsa för att nämna några exempel. Vårt mål är att ge dig de bästa fillers Göteborg stads beauty clinics har att erbjuda.
Botox priser
Vad kostar botox? Beroende på storleken av område som du vill behandla och vilken typ av behandling som du önskar med botox varierar priserna.
Exempelvis om du vill göra botox kråksparkar, botox ögonbryn eller botox kämuskler för att nämna några utav områdena som du kan behandla.
Svar på hur mycket det kommer att kosta ges i samband med konsultation med din behandlare som du träffar innan botox injiceringen. Ni diskuterar vilket område du önskar göra botox injicering, om du gjort botox innan eller om det är första gången med botoxbehandling. Det är under vår konsultation som vår legitimerade behandlare ger sin syn på vilken behandling med botox som passar bäst för att ge dig ett naturligt resultat.
Botox procedur
Hälsodeklaration är det första du fyller i innan din kommande behandling. Sedan har du en kort konsultation tillsammans med din behandlare för att gå igenom steg för steg, pris och för att besvara möjliga frågor. Även om det är din första botoxbehandling eller om du har gjort behandling med botox tidigare, så är det viktigt att du känner dig trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska ge dig all information om din behandling.
Behandlingen startas genom att rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Injicering sker med en tunn nål som injicerar små mängder botox där det ritats ut markeringar. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på områdets storlek som ska behandlas är proceduren över på ett par minuter. Smärtnivån är beroende på hur känslig du är som person, men en behandling med botox är vanligtvis relativt smärtfri.
Botox är inte bara till för att bättra på sin skönhet, utan är även en behandling som är hälsofrämjande och problemlösande för kroppen. Botox är hjälpande mot huvudvärk och migrän och för att vårda överspända muskler. När du behandlar med botox i pannan lugnar du musklerna i pannan och din glabella, även kallat argrynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket kan bilda migrän.