Skönhetskliniken

På Södra Hamngatan 59 hittar du estetikklinken med expertise på Botox och Filler. Vi utför det mesta inom skönhet, fillers och korrigeringar. Hos oss på vår klinik finns det legitimerade behandlare som behandlar områdena fillers och botox. Våra behandlare är kända för deras specialisering och moderna synsätt på behandlingar inom estetik.
Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser inom områdena fillers Göteborg med marknadsmässigt utbud likt skönhetskliniker Stockholm och i andra städer.
Vi har som mål att du ska vara nöjd med ditt besök och de behandlingar som du utför på vår skönhetsklinik. Vi vill bli ett alternativ för dig som vill välja en estetikklinik i Göteborg med dig i fokus https://www.gotaklinik.se/.Image result for Skräddarsydda skönhetsbehandlingar

Bästa fillers Göteborg
Det finns en mängd olika kliniker i Göteborg som har erbjudande fillers Göteborg, men som inte är certifierade. På vår skönhetsklinik finns erfaren och legitimerad behandlingspersonal som behandlar dina önskemål i linje med att ge dig de bästa fillers i Göteborg.
Vi på skönhetskliniken använder Hyaluronsyra som är framtagen för att ge en naturlig effekt på det behandlade området. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som våra kroppar fungerar naturligt tillsammans med. Du kan få rodnad hy efter en fillerbehandling, men det är sällsynt att vara allergisk mot fillers.
Våra legitimerade personal ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Vårt utbud innehåller fillers erbjudande på vår klinik inom varierande områden och behandlar allt inom fillers käklinje, fillers haka, fillers näsa för att nämna några vanliga områden vi behandlar. Vår klinik vill alltid ge dig de bästa fillers Göteborg stads skönhetskliniker har att erbjuda.
Botox pris
Vad kostar botox? Beroende på storleken av område som du vill behandla och vilken typ av behandling som du önskar med botox varierar priserna.
Du kan exempelvis behandla botox kråksparkar, botox argrynka eller botox kämuskler för att nämna några utav områdena som du kan behandla.
En detaljerad offert ges i samband med konsultation med din behandlare som du träffar innan botoxbehandlingen. Tillsammans kommer ni fram till vilket område du vill ha botox injicering, om du gjort botox förut eller om det är första gången med botoxbehandling. Det är under vår konsultation som din legitimerade behandlare ger sin syn på vilken injicering av botox som resulterar i ett naturligt och passande utseende för dig.
Botox procedur
Du börjar med att fylla i en hälsodeklaration innan din botoxbehandling. Därefter har du en kort konsultation tillsammans med en eller flera av våra behandlare för att förklara proceduren, pris och för att besvara frågor och funderingar. Även om det är din första behandling med botox eller om du har gjort injicering tidigare, så är det viktigt att du känner dig trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska ge dig all information om din behandling.
Behandlingen startas genom att rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Det är med en tunn nål som vi injicerar små mängder botox där det ritats ut markeringar. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på hur stort område som ska behandlas är proceduren över på ett par minuter. Vissa områden är mer känsliga, men en botox behandling är vanligtvis relativt smärtfri.
Botox är även en behandling som är hälsofrämjande och problemlösande för kroppen. Botox är en effektiv metod mot huvudvärk och migrän och för att vårda överspända muskler. Med botox i pannan blir det att musklerna i pannan och din glabella slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket i många fall ger upphov till huvudvärk eller i värsta fall migrän.