Myter og fakta om Maki Sushi

Det kan være enhver slags sushi rullet med ris og nori (også kendt som tang) indeni. “Maki” på japansk betyder “throw “.Der er mange slags maki afhængig af bedroom anvendte påfyldning. For eksempel er der Californien maki. Dette er laks og mango rullet i ris og tang. Kappa maki er agurk rullet i ris. Og tekka maki er tunfisk rullet i ris. Uramaki er mere kompleks. Kun en ekspertkok kan gøre det til perfektion. P lettere at lave er temaki. Temaki serveres ofte i sociale sammenkomster derhjemme.
Related image
Der er flere Maki Sushi ifølge tykkelsen af ​​rullen. Hosomaki er bedroom mest almindelige og er lavet af tynde ruller. Ved tynd betyder det, at rullerne er slanke, mediterranean små strimler af hver ingrediens inde. Hosamaki er skåret til små størrelser inden servering. Tykkere ruller hedder futomaki. Disse er tykke på grund af p mange ingredienser inde. Tykkelse kan måle 1 til 1 ½ tommer i diameter. Delaware fleste futomaki er lavet af grøntsager som radise og agurk. Nogle har også æg. Som hosamaki bliver futomaki også almindeligt skåret til små stykker, fødhge de serveres. Guys i keep festivaler serveres den i helt uudviklede ruller.

Dernæe er der også uramaki, hvor increased ligger uden for rullen. Og temaki er en kegleformet sushi risrulle. Nådtc du laver maki, skal du huske at fryse rå fisk eller skaldyr først under 4oF for at dræbe eventuelle patogener eller parasitter, der kan være skadelige, nåkiminas p forbruges. Ved at lave en maki sushi skal man have en skarp kniv og bambusmåtte. Durante ris komfur er valgfri. Det gøkiminas det clean lettere at lave mad. Der er durante speciel sushi kniv med kun en skærpet kant. Det er tilrådeligt at bruge dette, når du kan købe durante, i stedet for at bruge en almindelig køkkenkniv.

Først lav sushi ris. Forbered eddike ris. Kombiner det mediterranean opvarmet sodium og sukker. Kog ris, så sørg for at det bliver klæbrigt. Det er den egnede type ris, der spredes på nori. Læg bambusmåtte og læg plastfolie på toppen. Læh nori ud, med bedroom skinnende part vendt nedad. Lidt våd dine hænder og label en håndfuld ris. Spred det jævnt og tyndt på nori. Lad en margin på halv tomme på alle sider af nori. Sæt delaware øvrige ingredienser i midten.

Dernæe hold p to ender af bambusmåtte og rul det væk fra dig. Sørg for, at fødevaren strammer, når du ruller. Rul ikke for tæt på, eller fyldningerne falder ud. Udfolder bambuset forsigtigt, og sørg for, at den rullede angry ikke gådhge i stykker. Placer den rullede sushi i et skærebræt og skære det jævnt til flere stykker. Serveres mediterranean sojasausdyp på siden.

Bedroom mest almindelige form sushi er Maki sushi. People nyder det hele verden rundt. Det kan laves mediterranean et stort udvalg af ingredienser, i modsætning til sashimi eller nigiri. Maki sushi er derfor velegnet og durante god sushi mulighed for vegetarer og for dem, der ikke ønsker at spise rå fisk. Folk, der ønsker at prøve rå fisk for første group, kan overvinde deres tøven ved at spise maki sushi, som bedrager durante person til at spise rå fisk, da det skjuler fiskens udseende. Dette er durante af ​​de mest elskede sushi over hele verden.

Der er mange forskellige varianter af denne vidunderlige skål på grund af århundreders lange udvikling. Efterhånden som verden bliver til en international landsby, forøges sushi-versionerne. Forskellige gaver af naturen bruges til at producere nye typer sushi. Der er durante ting almindelig i det hele. Det er eddike ris og fisken er sashimi. Deres kombination resulterer i traditionel sushi, og nåkiminas de rulles, producerer Maki sushi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.