Laser Kungsbacka

Behandling inom laserkirurgi har utvecklats enormt under de senaste åren. Laser används till stor del för att ta bort hudförändringar, fläckar på huden eller ta bort leverfläckar med laser eller ta bort födelsemärken med laser. Hos mig på Jessica Hudvård erbjuder jag kirurgisk laserbehandling. Är du intresserad av att kolla födelsemärken i Kungsbacka eller göra en laserbehandling? Min hudmottagning ligger i Onsala som är inom bilavstånd från Kungsbacka, Göteborg och Varberg. Hos mig på Jessica Hudvård ser vi tillsammans över ditt behov med en gemensam konsultation angående dina hudfläckar, födelsemärken och liknande besvär. Surgical Lasers: Operating Room Smoking Guns - Extract All

Vad är kirurgisk laser? 

Kirurgisk laser är framtaget för att på ett så precist och ofarligt sätt bränna bort hud som är besvärad av hudfläckar och skadad hudvävnad. För att du som hudterapeut ska få använda dig utav en kirurgisk laser krävs att du står under ansvar hos en legitimerad läkare eller är legitimerad laserterapeut. Hos mig på Jessica Hudvård använder jag mig av koldioxidlaser i mina laserbehandlingar. Det är en laser som är utformad för precisionskirurgi med vackra resultat och som inte lämnar utrymme för någon ärrbildning. Hos mig på Jessica Hudvård är du i trygga händer då jag är legitimerad laserterapeut och har bred erfarenhet av behandling med kirurgisk laser https://jessicaagren.com/kirurgisklaser/.

 Vad händer efter en laserbehandling?

Efter ditt besök på min hudklinik är det dags för din hud att vila och återhämta sig. Efter din laserbehandling kommer du att ha en sårskorpa på det behandlade området under ungefär en veckas tid. Beroende på din hudtyp och i vilket skick som din hud är kommer det att följas av en lätt rodnad på det behandlade området. Jag på Jessica Hudvård rekommenderar dig att du undviker alkoholbaserade produkter och direkt solljus så länge rodnaden finns kvar efter din laserbehandling. Smörj in din hud försiktigt och undvik att klia på ditt sår för att minska risken för ärrbildning.