Botox – Vad är det?

Botulinumtoxin, mer känt som Botox, är till för att mjuka upp din spända muskulatur och för att ge volym och ge ett lyft till hela ditt ansikte.Botox används oftast till ansiktet för att behandla olika områden och musklerna i ansiktet, men kan anpassas för behandling av exempelvis svett i armhålor. Botox göteborg i pannan används när du vill åtgärda en rynka mellan ögonbrynen, osynliggöraarga rynkan eller vill få bort linjer i pannan.Botox Stockholm, Göteborg | Pris från 2 000 kr | MyBotox Clinic

Det finns många muskler i ansiktet och när du använder vissa delar av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det kan vara att du spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som du får linjer i pannan eller rynkig panna.Med botox kan du motverkaEn botoxbehandling ger effekt på} hängiga ögonlock, gummy smile och du kan bli smalare i ansiktet.

Botox är inte bara till för att bättra på sin skönhet, utan är även en behandling som åtgärdar problemdrabbade områden. Botox är hjälpande mot huvudvärk och migrän och för att vårda överspända muskler.Med botox i pannan blir det attmusklerna i pannan och din glabella, även kallat argrynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket skapar migrän.

Botox pris

Botox varierar i pris. Beroende på hur många områden som du vill behandla och vilken typ av behandling som du önskar med botox varierar priserna.

Exempelvis om du villbehandlabotox kråksparkar,botox glabella eller botox gummy smile för att nämna några utav områdena som vi kan behandla.

En detaljerad offert ges när du har din konsultation hos våra behandlare som du träffar innan botox injiceringen. Ni diskuterar vilket område du önskar görabotox injicering, om du gjort botox förut eller om det är första gången för dig som du gör botox. Det är under vår konsultation som din legitimerade behandlare ger sin åsikt om vilkenbehandling med botox som resulterar i ett naturligt och passande utseende för dig.

Botox injektion – Procedur?

Du börjar med att fylla i en hälsodeklaration innan din behandling med botox. Efter dethar du en kort konsultation tillsammans med din behandlare för att gå igenomsteg för steg, pris och för att besvara frågor och funderingar.Även om det är din första botoxbehandling eller om du har gjort botoxinnan, så ska du känna dig trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska gesin åsikt om din behandling.

När det är dags för din behandling, kommer din behandlare rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Det är med en tunn nål som vi injicerar små mängder botox där det markerats med pennan tidigare. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på områdets storlek som ska behandlas är proceduren över på ett par minuter. Smärtnivån är beroende på hur känslig du är som person, men en behandling med botox är vanligtvis relativt smärtfri.

Botox före och efter

Efter att du har gjort din botox är det vanligt att du undrar ”när kommer effekten av botox?”Effekten och resultatet varierar från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. För att se full effekt av din botox behandling kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din botox behandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling du gör. Med kontinuerlig behandling med botox stärker du ditt behandlade område och du kommer att få ett slutresultat som varar längre än vad exempelvis en enstaka behandling gör.